A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát! Az ehez tartozó adatvédelmi irányelvekről itt olvashat Rendben

X

Grafikai tervezés

Arculattervezés

Az arculattervezés minden cég számára a szükséges jó. Egy jól átgondolt logóval és arculattal teljesedik ki a céges identitás. Amennyiben szeretné termékeit / szolgáltatásait professzionális szinten bemutatni és reklámozni, akkor megfelelő arculatra kell alapoznia a marketing tevékenységeit. Munkánk során egy digitális üzletfejlesztési tanácsadó cég stratégiai gondolkodását kombináljuk egy kreatív ötlettel.

A tervezések előtt fontos megismernünk cége tevékenységi körét, szolgáltatásait, termékeit, ügyfélkörét, célcsoportját. Minél pontosabb képet kapunk vállalkozásáról, annál profibb logót tudunk készíteni.

Látványterv Készítés

Szeretné látni előzetesen, hogy milyen szórólapot, kiadványt készíttet? Esetleg autó vagy kirakat illusztrációt keres? Válassza gyors és hatékony látványtervezés szolgáltatásunkat!

A számítógépes technikával készítünk realisztikus grafikát és alakítjuk őket személyre szabottra és egyedire.

A látványterveken az anyagok és színek széles skáláját tudjuk bemutatni, papíralapú termékek esetén a papírjaink színét és struktúráltságát.

A grafikai munkálatok első lépéseként elkészülnek az első vázlatok, az első megoldások, amelyeket eljuttatunk a megrendelő számára. A grafikai irányt kiválasztva ezután általában elkészül a végleges látványterv.