A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát! Az ehez tartozó adatvédelmi irányelvekről itt olvashat Rendben

X

Dekoráció

Autódekoráció

Az autódekoráció az Ön cégének száguldó reklámja. Használja ki, hogy az autódekorációt napról-napra újabb és újabb emberek láthatják az utakon. Széles formátumú vágógépünk segítségével kamionok, teherautók nagy felületeire is könnyen dolgozunk. Flották dekorációját (nagyszámú azonos típus esetén) nagy kedvezménnyel vállaljuk!

A teljes autó dekoráción át a részlegesen fóliázott
járművekig mindenben segítünk. Amire szükségünk
van: egy személyes találkozó, amikor fotókat készítünk
és méretet veszünk a járműről, továbbá megbeszéljük
a grafikát és árajánlatot adunk. Ha megrendeli a fóliázást,
ingyenes látványtervet készítünk.

A vágott fóliából készített dekorációk alkalmasak feliratok, logók, egyszerű dekorációk elkészítésére. Akár egy, akár több színben alkalmazva látványos megjelenést biztosít.

Jármű matrica kerülhet:
személyautókra
teherautókra
buszokra
kamionokra
Kirakat Dekoráció


Az első és legfontosabb a kirakatdekoráció megtervezésekor az, hogy a végeredmény jól látható legyen, hiszen így biztosan felhívhatja a figyelmet a cégre. Ezen kívül fontos vizuális elemnek számítanak a kirakatdekoráció kapcsán a szövegek, hiszen a díszítésen túl információs célokat is szolgálnak. Fontos, hogy a kirakatdekoráció tükrözze a vállalkozás stílusát, így már a kirakatból könnyedén tájékozódhatnak az emberek azzal kapcsolatban, hogy az adott üzlethelyiségben milyen termékek érhetők el, és alapvetően milyen hangulatra számíthatnak a boltba belépve.

Manapság a kirakatdekoráció kapcsán hatalmas népszerűségnek örvendenek a nyomtatott fóliák, nem véletlenül, hiszen rendkívül látványosak, ízlésesek és nem utolsó sorban figyelemfelkeltőek, ráadásul alacsony költségvetésből is rendkívül ízléses kirakatot lehet létrehozni a segítségükkel.

Ha kérdései lennének az ideális kirakatdekorációval kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és megvalósítjuk vállalkozása számára a legmegfelelőbb dekorációs megoldást!

ÁSZF 06-30-520-3132 info@turboprint.hu
MasterCard Visa

Székhely: 8900 Zalaegerszeg Bíró Márton utca 19.
Telephely (műhely): 8900 Zalaegerszeg Generál Park 3/B
Facebook - Turboprint
WebPlane.hu - Applikációk mindenkinek